José Luís García Ginard, ciclista aventurer que pateix una sordera profunda i que ha recorregut més de 18.800 quilòmetres, serà aquest dissabte, 26 de maig, a la Sala Polivalent del Recinte Rogelio Rojo per oferir una conferència-audiovisual on explicarà la seva interessant experiència. La xerrada, oberta a tothom, tindrà lloc a les 6 de la tarda.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web www.rutasdelsilencio.com.

Aquesta conferència-audiovisual precedirà la segona edició de la Marxa BTTsords Sense Barreres, que tindrà lloc l’endemà, diumenge 27, també a Masquefa. Es tracta d’una competició de bicicleta organitzada pel Club BTTsords de Catalunya per afavorir la integració social de les persones sordes.

Les persones que vulguin sumar-se a aquesta causa esportiva i social ja poden fer les inscripcions a la pàgina web www.bttsords.org. El preu és de 12 euros per als federats i 18 per als no federats. Les inscripcions també es podran formalitzar el mateix dia de la cursa, a un preu de 15 euros per als federats i de 21 euros per als no federats.

Aquesta cursa forma part de la Xallenger Penedès-Garraf-Anoia, que es disputa en diverses localitats de les tres comarques. Oberta a tothom, inclou diverses categories masculines i femenines.

La segona Marxa BTTsords Sense Barreres té el suport de l’Ajuntament de Masquefa.