Masquefa sona bé és un cicle de música estable on s’hi poden escoltar estils diversos, representats per formacions i intèrprets ben diferents. En aquesta tercera temporada, que començarà aquest diumenge, Msbé16 es presenta com a una manifestació cultural consolidada, amb seu a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo de Masquefa, que eixampla i estén la divulgació musical a la nostra vila. La finalitat és la difusió i promoció de la música acompanyats dels amants de la bona música, músics, cors i orquestres. El cicle està organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Vila de Masquefa, amb la coordinació i producció musical de Jordi Tomàs. El primer concert d’aquest cicle serà:

Sant Andreu Jazz Band

Deu anys d’un somni fet realitat és el treball que presentarà Sant Andreu Jazz Band a la Sala Polivalent, diumenge a partir de les 18 hores. Deu anys d’il·lusió, de treball i de resultats màgics. A la formació hi destaquen joves talents com ara Andrea Motis, Eva Fernández, Magalí Datzira, Rita Pagès i Marc Martín.

Més de 50 joves entre 7 i 20 anys han passat per l’orquestra i han protagonitzat el documental Sant Andreu Jazz Band, A film about kids and music, dirigit per Ramon Tort i premiat arreu del món. Han trepitjat escenaris mítics de Barcelona com el Palau de la Música, el Liceu i l’Auditori. També han tocat en festivals internacionals, especialment a França.