Diumenge 25 d’octubre, a les 6 de la tarda, la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo acollirà el concert de Bernat Font Trio (entre la tradició i la modernitat).

Bernat Font va formar el seu trio l’any 2009. Ha fet diverses gires i ha editat tres discs. Estudiós de la música d’arrels negra nord-americanes, des del blues, el boogie-woogie i el ragtime fins al swing. Malgrat seguir evolucionant i ampliant les seves influències, mai perd de vista la tradició. És un dels pocs pianistes de casa nostra que toca ragtime i stride piano. Al trio destaquen les composicions originals. Mantenen els fonaments d’una forma personal i genuïna d’expressar-se, sense les limitacions d’etiquetes estilístiques. Cerquen la proximitat amb el públic amb intensitat i subtilesa.

Aquest serà el sisè concert de la segona temporada del Masquefa sona bé, una iniciativa que ofereix als masquefins l’oportunitat d’escoltar diferents estils de música, representants per formacions i intèrprets de caires variats, i que s’ha consolidat com una manifestació cultural que eixampla i estén la divulgació musical a la nostra vila. El cicle es tancarà el 22 de novembre amb l’últim concert de la temporada, a càrrec de la Terrassa 48 Orquestra de Cambra (OCT48).