El Club Patinatge Artístic Masquefa organitza aquest diumenge, 26 d’octubre, la cinquena edició del Trofeu Vila de Masquefa.

A més del club amfitrió, també hi prendran part sis clubs convidats: Sant Esteve Sesrovires, Sant Ramon, Santa Perpètua, Caldes de Montbui, Pallejà i Cerdanyola del Vallès.

En total està prevista la participació de més d’un centenar de patinadores, que competiran individualment per categories. Una trentena de les patinadores seran del club local, i la resta dels convidats.

Aquest cinquè Trofeu Vila de Masquefa de Patinatge Artístic es disputarà al pavelló poliesportiu entre les 9 del matí i 2/4 de 7 de la tarda. També hi haurà servei de bar.

Nou èxit de la patinadora Janette Armando
D’altra banda, la patinadora del Club Patinatge Artístic Masquefa Janette Armando s’ha classificat per a disputar la final de Catalunya del torneig interclubs. Armando va aconseguir el pas a la gran final després d’assolir la tercera posició en la categoria C Majors en la final de Barcelona que es va disputar el cap de setmana passat. La patinadora masquefina va competir contra les 20 millors patinadores de la seva categoria. La final de Catalunya es disputarà el mes de novembre vinent.