Com cada any per a aquestes dates, l’Alzinar Societat Recreativa i Cultural torna a organitzar la tradicional Caminada Popular Montserrat a Peu, una de les activitats més esperades pels masquefins.

Montserrat a Peu és molt més que una caminada popular. També és un punt de trobada d’amics i famílies, una estona per reflexionar en el silenci de la nit, un moment per gaudir de la natura del nostre entorn i, sobretot, un esdeveniment per passar-ho bé plegats.

La sortida es farà aquest diumenge, 5 de maig. Els participants estan convocats a les 04.30h de la matinada a la plaça de l’Estació, on se’ls lliuraran els dorsals. Mitja hora després, a les 5, començarà la caminada.

Els qui no vulguin matinar ni calçar-se les esportives també podran anar a Montserrat en autocar, que sortirà a les 8 del matí de davant de l’Ajuntament.

En tots dos casos, la tornada a Masquefa es farà en autocar. Està prevista per a 2/4 de 2 del migdia i el punt de trobada serà el pàrquing d’autocars de Montserrat.

El preu de l’activitat és de 8 euros per als socis de l’Alzinar, i de 12 euros per als no associats.

Les inscripcions es poden fer fins aquest divendres, 3 de maig, de dues maneres:

-Presencialment a les oficines de l’Alzinar (plaça de l’Estació). De dilluns a divendres de 10h a 13h, dilluns de 18h a 20h i dimecres de 17h a 19h.

-Per internet. Cal fer el pagament al compte de Caixa Penedès 0487 1073 81 2000000408 i enviar el comprovant, conjuntament amb la inscripció, al coreu electrònic alzinar@ateneus.cat. Per als menors és necessària l’autorització dels pares o els tutors.

Trobareu el full d’inscripció i l’autorització per als menors a la pàgina web de l’Alzinar (http://lalzinar.wordpress.com)

Per a més informació podeu adreçar-vos a les oficines de l’Alzinar, escriure a alzinar@ateneus.cat o trucar al 93 772 68 61.