Masquefa està a punt d’estrenar una zona per a l’esbarjo i el passeig de gossos. Aquest nou espai, situat al Turó del Met, al costat de l’skate park, s’obrirà aquest diumenge, 16 de novembre, a tothom qui vulgui assistir-hi, a partir de les 11 del matí, Mitja hora després, a 2/4 de 12 del migdia, tindrà lloc una demostració d’agility a càrrec de Font-Galí Escola Canina. A continuació, els gossos, amb els seus propietaris, podran participar en el circuit d’agility acompanyats d’instructors.

Aquest espai de lleure i passeig per a animals domèstics és un solar perimetrat, una zona on els seus animals podran moure’s amb llibertat. Així, s’hi ha instal·lat una tanca perquè els gossos puguin anar deslligats i esbargir-se sense provocar molèsties a la resta de veïns. També disposa d’un circuit amb elements d’agility per a estimular l’activitat dels animals. A més, compta amb dispensadors de bosses i bancs per al repòs dels propietaris.

L’objectiu d’aquesta nova instal·lació és millorar el benestar dels gossos i els seus propietaris, així com també de la resta de veïns, ja que els animals domèstics disposaran d’un espai pensat específicament per a la seva activitat.