Aquest diumenge, 27 de març, s’obrirà el nou espai Skate Parc que l’Ajuntament ha fet per als joves a la zona del Turó del Met, on s’ha habilitat també una àrea per a la pràctica del biketrial. L’acte tindrà lloc a les 12 del migdia i posteriorment es farà una exhibició de skate a càrrec d’un grup de joves de Masquefa i una exhibició de biketrial amb el masquefí Dani Gómez, campió d’Espanya i subcampió del món d’aquesta especialitat.

L’espai Skate Parc és una nova zona esportiva a l’aire lliure amb diversos elements dissenyats per a la pràctica del patinatge o skate. Aquets elements estan fets amb materials que garanteixen la seguretat dels practicants, alhora que minimitzen el soroll. S’adreça a patinadors que volen perfeccionar la seva tècnica en acrobàcies. En aquesta nova àrea esportiva del Turó del Met també s’hi ha fet una zona per a la pràctica del biketrial, amb troncs i pedres.

Amb el Skate Parc l’Ajuntament dóna resposta a la petició dels joves de la vila. L’actuació ha tingut un pressupost de més de 67.000 euros i s’ha finançat íntegrament amb una subvenció de la Diputació