Després de l’aturada de l’estiu, el cicle de concerts Masquefa sona bé torna aquest diumenge, 20 de setembre, a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo. Ho farà a les 6 de la tarda amb l’actuació del sextet per a piano i vents Saüc + Philippe Argenty. Com en la resta d’actuacions del cicle, l’entrada és gratuïta.

Aquest serà el cinquè concert d’aquesta segona temporada del Masquefa sona bé, una iniciativa que ofereix als masquefins l’oportunitat d’escoltar diferents estils de música, representants per formacions i intèrprets de caires variats, i que s’ha consolidat com una manifestació cultural que eixampla i estén la divulgació musical a la nostra vila.

Saüc + Philippe Argenty és una formació integrada per Alejandro Ferreria (fagot), Oleguer Bertran (trompa), Pau Albert (flauta), Oriol Codina (clarinet), Enric Tudela (oboè) i Philippe Argenty (piano). En el concert a la Polivalent, ens presentaran un projecte que vol endinsar-se en les sonoritats pròpies del quintet de vent, oferint diferents obres escrites al segle XX tant per a instruments de vent com per a la seva combinació amb piano. Es tracta d’obres molt singulars per la riquesa tímbrica i diversitat de registres.

Al quintet de vent normalment hi trobem flauta, oboè, clarinet, trompa i fagot. Instruments amb timbres, matisos i sonoritats diverses que permeten al compositor assolir un perfecte equilibri melòdic i rítmic en les seves obres de música de cambra.

Bernat Font Trio i la Terrassa 48 Orquestra de Cambra tancaran el cicle
La segona temporada de Masquefa sona bé portarà encara uns altres dos concerts a la vila fins a final d’any, també gratuïts i a la Sala Polivalent a partir de les 6 de la tarda. El 25 d’octubre actuarà Bernat Font Trio, i el 22 de novembre la Terrassa 48 Orquestra de Cambra.