La celebració del campionat de petanca i una actuació de la Coral l’Alzinar encetaran ja aquest mateix diumenge, 12 de maig, les activitats d’una Festa de Sant Isidre més llarga que mai. La Festa Major Petita, que se celebra en honor al patró de Masquefa, Sant Isidre, ens obsequiarà amb sis intensos dies (12, 15, 16, 17, 18 i 19) d’actes per a tots els gustos i totes les edats.

Davant la crisi l’Ajuntament ha trobat fórmules imaginatives per fer més amb menys, amb el suport del teixit associatiu. La Festa de Sant Isidre no seria possible sense la implicació de les entitats, que una vegada més col·laboraran en les activitats.

Tradició i novetats
El programa del Sant Isidre 2013 combina els actes tradicionals amb algunes novetats que aporten aire fresc. En el primer capítol destaquen la missa en honor a Sant Isidre, la cercavila, les havaneres i el Ball de la Garlanda, a més del Sopar de Faves i el lliurament de les Faves d’Argent. Aquest premis reconeixen cada any la tasca de dos masquefins que hagin dedicat voluntàriament temps i esforç a millorar la qualitat cultural, social, esportiva i associativa de la vila.

Pel que fa a les activitats noves, sobresurten l’actuació de la Coral l’Alzinar, una de les activitats que encetarà la festa aquest mateix diumenge, un correfoc infantil dels diables, un parc amb inflables, o una missa i una ballada de sardanes al Cementiri Vell.

La festa reserva sorpreses per a tothom. Els més petits xalaran amb diversos espectacles, i els joves aniran a dormir tard amb un concert i una disco-mòbil. També els esports seran presents a la cita amb Sant Isidre.

Com l’edat, tampoc la butxaca no serà cap excusa per participar-hi. Totes les activitats són gratuïtes, a excepció del Sopar de Faves.

(Consulteu el programa)