La Sala Polivalent de la Rogelio Rojo acollirà aquest diumenge, 26 d’octubre, una trobada informativa per a famílies amb fills discapacitats. A la trobada hi assistiran cinc centres especialitzats en l’atenció a persones amb discapacitat psíquica o física: L’Espiga de Vilafranca, L’Arc de Sant Martí de Martorell, el Centre de Dia Arian d’Igualada, Qui té a qui? de Sant Sadurní d’Anoia, i DisPiera.
 
Informació i intercanvi d’experiències
La jornada començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 2 del migdia. Durant tot el dia els representants dels centres proporcionaran informació i material divulgatiu entre els assistents i també es projectaran i comentaran diversos vídeos.
 
A més, hi ha previstes diferents xerrades en què els centres i els familiars podran intercanviar experiències. Una de les xerrades girarà entorn a l’entrada en vigor de la nova Llei de la Dependència i les ajudes que aquesta proporciona a les famílies amb fills discapacitats.
 
La trobada és una iniciativa d’una família masquefina i compta amb el suport de l’Ajuntament, que cedirà l’espai i regalarà un obsequi (un pergamí amb la poesia Nens especials) a les famílies assistents.