La companyia Tot Circ portarà la màgia del Circ a Masquefa aquest diumenge, 30 de desembre. L’espectacle, adreçat a públic de totes les edats, serà una de les grans novetats dels actes que l’Ajuntament ha organitzat per aquestes festes nadalenques.

Des de 2/4 d’11 del matí i fins a les 2 del migdia els infants podran gaudir d’un taller de circ al poliesportiu, així com també d’inflables. A la tarda, a partir de les 5, Tot Circ representarà la funció “Heeyy”, un espectacle d’equilibris sobre rodes i sobre cable, però sobretot d’humor i obert a la participació dels assistents. Els dos protagonistes, el Tastacirc i el Tastet, amants dels equilibris impossibles, faran diversos números de circ en què el risc anirà cada vegada a més.

El Patge Viu-Viu recollirà les cartes dels infants

En finalitzar l’espectacle, a les 6 de la tarda, tindrà lloc l’esperada arribada del Patge Viu-Viu, qui visitarà els infants per recollir les seves cartes als Reis Mags d’Orient.

D’altra banda, els vilatans i vilatanes podran acomiadar l’any 2007 i donar la benvinguda al 2008 amb una festa de Cap d’Any a la Sala Polivalent de la Rogelio Rojo organitzada pel Club Patí Masquefa.

L’agenda festiva inclourà també, el dia 2 de gener, un conta-contes a la biblioteca. L’activitat, que es farà a les 5 de la tarda, s’adreça als nens i nenes majors de 4 anys. L’actor Albert Estrenge explicarà la peculiar història d’un arbre de Nadal molt rondinaire.

Els Reis i els patges estrenaran vestits

Finalment, el 5 de gener a la tarda Masquefa tornarà a viure la il·lusionant visita dels Reis Mags d’Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar, que arribaran carregats de regals, seran rebuts a l’Ajuntament i recorreran els carrers de la vila i La Beguda acompanyats del grup de Cornetes, Tambors i Majorettes de Can Parellada. Aquest any la cavalcada començarà a les 6 de la tarda.

A la Beguda, mentre els infants esperen l’arribada del Reis Mags, es farà un espectacle infantil al local social, a partir de 2/4 de 7 de la tarda.

La gran novetat de la cavalcada és que Melcior, Gaspar i Baltasar lluiran aquest any nous vestits, així com també una vintena dels patges que els acompanyaran.