La Sala Polivalent del Recinte Rogelio Rojo projectarà divendres, 28 de gener, a partir de les 18.30h, la pel•lícula documental ‘Life in a day’ (‘La vida en un dia’), dirigida pel director Kevin MacDonald i produïda per Ridley Scott. El film inclou dos vídeos gravats pel masquefí Daniel Mas durant la darrera Festa Major de Masquefa: un reportatge sobre el correfoc i un altre sobre el ball del Drac Bufut.

Les gravacions de Daniel Mas van ser escollides entre més de 80.000 vídeos gravats per usuaris de Youtube de tot el món a petició de Kevin Macdonald i Ridley Scott. D’aquests, se’n van acabar seleccionant 331 per a la pel•lícula, només 3 fets a Catalunya. L’original documental, que divendres s’estrena per a tot Europa, permetrà que les imatges de Masquefa gravades per Daniel Mas donin la volta al món i contribueixin a difondre internacionalment la nostra vila i una de les nostres tradicions més arrelades: la festa dels correfocs.

Ball del Drac Bufut
Després de la projecció de la pel•lícula el Drac Bufut ballarà al pati de la Rogelio Rojo, acompanyat de la Colla de Diables Pixafocs i Cagaspurnes de Masquefa.