La Biblioteca de Masquefa acollirà aquest divendres, dia 9 d’octubre, la presentació del llibre ‘Fibromialgia, mucho más que dolor’, de Sílvia F. Ibars. L’acte tindrà lloc a les 5 de la tarda.

Sílvia F. Ibars, a més de ser l’autora del llibre sobre la Fibromiàlgia, és una afectada per aquesta malaltia. ‘Fibromialgia, mucho más que dolor’ és el resultat d’un any i mig de feina, en què l’autora va aconseguir reunir el testimoni de prop d’una quarantena de persones que van participar de manera desinteressada. L’escriptora pretén que sigui una eina útil, sobretot per familiars, amics i companys de feina, perquè entenguin millor aquesta malaltia i a les persones que en resulten afectades.

A banda del llibre, Sílvia f. Ibars va crear un grup al Facebook de persones afectades per la Fibromiàlgia i que ja té més de 5.000 membres. Aquest grup, explica, serveix per vèncer la incomprensió d’una part de la societat i del govern a causa -diu-que és una malaltia que no es pot mesurar amb criteris objectius, fet que provoca que en diverses ocasions les sol·licituds d’invalidesa siguin denegades sistemàticament.