Aquest divendres, 8 de maig, a partir de 2/4 de 6 de la tarda, tindrà lloc la sisena edició de la Festa de la Música que anualment organitza l’AMPA de l’escola Font del Roure. La festa omplirà el pati de La Fàbrica Rogelio Rojo de tallers, actuacions, activitats i sorpreses –totes relacionades amb la música- per a totes les edats.

Hi haurà un escenari amb il·luminació i so professional amb més de 6.000W. Tampoc no hi faltaran –com en els anys anteriors- una tómbola on tots els assistents tenen premi assegurat, i el servei de bar on l’AMPA servirà les seves famoses creps. Si plou, les activitats es traslladaran a la Sala Polivalent. Diferents entitats i persones vinculades al món musical col·laboraran amb la festa.

La celebració també està oberta a tots els infants i joves d’entre 8 i 18 anys que vulguin sortir a cantar i ballar a l’escenari que es muntarà al pati. Per poder fer-ho, només cal descarregar-se la butlleta d’inscripció que trobaran al Facebook de l’AMPA Font del Roure de Masquefa, omplir-la i enviar-la per correu electrònic a l’adreça ampafontdelroure@hotmail.com o bé deixar-la a la bústia de l’AMPA que hi ha a l’escola.