La Biblioteca de Masquefa continua amb la seva programació d’activitats. Per a dimarts que ve, 22 de setembre, a 2/4 de 6 de la tarda, ha programat una nova sessió de L’Hora del Conte, que portarà per títol ‘El viatge de l’ós’. La sessió s’adreça a nens i nenes de 2 a 6 anys i els seus familiars, que podran gaudir d’aquest contacontes que té com a protagonista un ós molt curiós que juga, canta, olora i es passeja per les estacions de l’any desplegant el seu món fantàstic i ple de dolçors.

Dos dies després, el dijous 24, a les 7 de la tarda, la Biblioteca serà l’escenari d’una nova trobada dels lectors amb l’autor. En aquesta ocasió amb l’escriptor Melcior Comes, autor del llibre ‘Hotel Indira’.

La publicació narra la història de Nicolau Comagran Serch, més conegut com el poeta Nic Serch, un jove que retorna a Mallorca després d’una fallida carrera literària. A Mallorca, comença a treballar pel seu tiet a l’Hotel Indira, un establiment un pèl decadent, que pertany a la seva família des del temps del seu avi. Aquest canvi de vida el precipitarà en un nou món, presidit per vells fantasmes i per la fascinació envers la família de qui resultarà ser el seu rival en l’amor i en l’èxit. La novel·la és sobretot una història d’amor foll i descobriment entre en Nico i la Natàlia, una relació marcada pel passat, pel secret, per la insatisfacció, la fatalitat i les mentides.

Hotel Indira és una novel·la sobre la difícil acceptació d’un mateix, sobre la corrupció i el dolor de la pèrdua, sobre la necessitat de consol, sobre la tragèdia de les limitacions a les que estem abocats i sobre les ingovernables penes de la vida.