Aquesta Festa Major tots els masquefins i masquefines podran engalanar els balcons i les finestres amb els vistosos domassos que l’Ajuntament posarà a la venda a partir de la setmana que ve.

Els domassos reprodueixen les siluetes de dues construccions emblemàtiques de Masquefa –la façana de l’antiga Fàbrica Rogelio Rojo i el campanar de l’església- així com també l’esclat d’uns focs d’artifici. S’acompanyen del lema ‘Masquefa està de festa’, de manera que podran utilitzar-se també per la resta de celebracions populars de la vila.

Les banderoles, que s’han confeccionat en diferents colors, es podran adquirir a les dependències de l’Ajuntament (C/ Major, 93) i del Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 60), així com també en alguns establiments. El preu és de 4 euros.

El Consistori convida tots els masquefins i masquefines a engalanar els balcons i finestres amb els domassos i, d’aquesta manera, contribuir a crear un ambient festiu i de poble, a més d’expressar conjuntament la nostra singularitat com a vila.