L’Ajuntament de Masquefa felicita als estudiants per aquest reconeixement i posa en valor la tasca formativa, educativa, integradora i cohesionadora de primera ordre duta a terme pel centre i el seu equip docent.

Òmnium Cultural va donar a conèixer dilluns 14 de maig els finalistes al Premi Sambori Òmnium de narrativa escolar i al Premi Pissiganya de poesia escolar. Nil Esquivel Cerrejón (4t) i Albert Amer Catà (5è), alumnes de l’Escola Font del Roure han estat proclamats finalistes del Premi Pissiganya, quedant en primer o segon lloc de tota Catalunya en la seva categoria (cicle mitjà i cicle superior primària).

Un any més el Premi Pissiganya de poesia escolar ha rebut més d’un miler de poesies de 211 centres diferents. El veredicte final es farà públic divendres 25 de maig durant la festa d’El Tinter al Casinet Hostafrancs de Barcelona. El Tinter de les Lletres Catalanes és la festa que agrupa els premis literaris d’autors d’entre 6 i 18 anys amb més prestigi dels Països Catalans, un esdeveniment en el calendari cultural que vol potenciar la creativitat dels infants i joves i reconèixer els valors emergents de les lletres catalanes.

Aquest reconeixement és fruit del treball realitzat en el marc de la setmana literària que celebra el centre masquefí anualment per difondre la llengua i la cultura catalana. Aquest format, juntament amb el projecte d’escola, ja va suposar obtenir el Premi Baldiri Reixach en categoria d’escoles l’any 2015.