L’espai està adreçat a infants des de primer fins a sisè de primària i per a participar-hi cal contactar trucant al telèfon 671 061 190.

L’Espai Socioeducatiu La Fàbrica, impulsat per l’Ajuntament de Masquefa i Actua SCCL, torna a oferir un curs més activitats d’acompanyament d’estudi, adquisició d’hàbits, relació i esbarjo fora de l’horari escolar. Les activitats, pensades per a infants de primer a sisè de primària, començaran el  13 de setembre i seguiran el calendari escolar.

Durant el curs es realitzaran tallers i activitats com cuina, manualitats, jocs, expressió corporal, descoberta de l’entorn i projectes a proposta de cada grup. Així mateix, algunes activitats també estaran relacionades amb la vida cultural i social de Masquefa, com el Carnaval, Sant Jordi, la Festa Major o el Dia Universal dels Drets dels Infants, entre d’altres.

L’Espai Socioeducatiu La Fàbrica obrirà portes a la sala La Bàscula de La Fàbrica Rogelio Rojo, els dimarts i dijous o dilluns i dimecres, de 16.45 a 19.15 h (segons grup d’edat). Així, totes aquelles famílies que vulguin inscriure els seus infants poden sol·licitar més informació trucant al telèfon 671 061 190.