L’Ajuntament de Masquefa ja té a punt una nova edició de Fira Futur, el certamen que mostra als joves i a totes les persones que indiferentment de la seva edat aposten per la formació continuada les diverses sortides formatives i professionals que hi ha en el territori d’influència de l’Anoia Sud.
La sisena edició de Fira Futur es farà el dijous 15 de març, a la Sala Polivalent del Recinte Rogelio Rojo, i es concentrarà en una única jornada. Obrirà tant al matí com a la tarda.

En les anteriors edicions una vintena de centres, entre instituts, universitats, acadèmies, serveis d’ocupació i cossos de seguretat, han instal·lat els seus estands a Fira Futur per donar a conèixer les seves ofertes formatives i professionals. A més, la Fira ha rebut la visita de centenars d’estudiants i de persones de totes les edats, que ha comptat també amb el suport d’orientadors professionals.

Fira Futur l’organitza l’Ajuntament de Masquefa amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona, i és possible gràcies al treball conjunt de la Xarxa TET Anoia Sud, integrada per tots els agents que intervenen en el procés de transició de l’escola al món del treball de Masquefa, Piera, Capellades, els Hostalets de Pierola, Cabrera d’Anoia, la Pobla de Claramunt, Vallbona d’Anoia i la Torre de Claramunt.