Els abonaments per a les piscines del CEM Masquefa i de L’Alzinar ja es poden adquirir a la recepció del Complex Esportiu Municipal.

Les piscines municipals ubicades al Complex Esportiu Municipal (CEM) i a L’Alzinar, ja acullen des del 17 de juny i fins al 8 de setembre la temporada d’estiu d’aquest 2019. En aquest sentit, ja es poden sol·licitar els abonaments per a la temporada d’estiu de les piscines municipals.

Horaris

Enguany, romandran obertes del 17 al 21 de juny (de dilluns a divendres), de 16 h a 20 h; i del 22 de juny al 8 de setembre (de dilluns a diumenge), d’11 h a 20 h.

Com puc sol·licitar els abonaments?

Els abonaments es poden adquirir, presencialment, a la recepció del CEM. L’Abonament mensual i anual del CEM dóna dret a utilitzar les dues piscines indistintament durant la temporada d’obertura de les mateixes i segons horari d’obertura i tancament. En un mateix dia es podrà entrar i sortir tantes vegades com l’abonat ho desitgi, sempre que l’aforament ho permeti.

Preu de l’abonament

Els preus dels abonaments, de les entrades puntuals i dels packs de 10 banys es poden consultar a través del web www.cemmasquefa.cat.

Forma de pagament

En el cas dels abonaments, el pagament s’haurà de dur a terme mitjançant targeta bancària; mentre que per a les entrades puntuals i packs de 10 banys, el pagament es pot fer en efectiu o targeta en el cas del CEM, i únicament en efectiu en el cas de L’Alzinar.