L’emissora municipal, amb la col·laboració de l’Ajuntament i Bijapi Produccions i Edicions Artístiques, ha organitzat per al dimecres 24 de juny el Ràdio Masquefa Fashion Day, una passarel·la de moda que té un doble objectiu: promocionar i donar a conèixer els comerços locals de roba i complements, i recollir fons per a l’associació masquefina Alma, dedicada al suport als infants amb discapacitat.

La passarel·la es farà al pati de La Fàbrica Rogelio Rojo a partir de les 8 de la tarda, i els comerços masquefins hi mostraran col·leccions per aquest estiu. Hi participaran Sueños de Frida, La Casa del Bosc, Anna, Cuc de Seda, Igual Roba i Complements, la dissenyadora Jujus, la perruqueria Hortènsia i la maquilladora Magalý Muñoz. També hi haurà diverses sorpreses.

Per tal de recollir fons per a l’associació Alma, tots els qui hi assisteixin hauran de pagar 1 euro per entrar-hi. A més, podran comprar números per participar en diversos sortejos de lots de productes i serveis cedits per comerços de Masquefa. Tots els fons recaptats es destinaran íntegrament a l’associació.