El Club Excursionista Anoia ultima els preparatius d’una nova edició del Duatló Vila de Masquefa, que se celebrarà el diumenge 25 de març. Aquesta competició, una de les més esperades que es disputen al municipi, aplega tant atletes locals com vinguts d’arreu del país. Per això el club masquefí s’està esmerçant per preparar una matinal de festa que garanteixi la diversió als atletes participants, els voluntaris i els espectadors.

Un dels grans atractius d’aquesta nova edició del Duatló Vila de Masquefa serà el circuit que el Club Excursionista Anoia ja té definit. El recorregut constarà d’un primer segment de 2.100 metres a carrera pels carrers de Masquefa. El segon segment es completarà amb bicicleta tot terreny (BTT) i tindrà una distància de 1.800 metres que, igual que el tercer segment, transcorrerà pels camins i pistes que enllacen les vinyes i rieres d’un paisatge típicament anoienc i resguardat per la serralada de Montserrat. En aquest darrer segment, que s’haurà de completar a carrera, el Club Excursionista Anoia ha volgut donar un plus de duresa, amb un recorregut de 4.000 metres.

Inscripcions
Les persones que vulguin disputar el Duatló Vila de Masquefa s’hi poden inscriure de diverses maneres:

. De dimarts a dissabtes, d’11 del matí a 1 del migdia, i de 2/4 de 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre, a l’establiment Players Esports Masquefa (a l’avinguda de La Línia, cantonada amb el carrer Xic de l’Anyé)

. Mitjançant ingrés bancari a Unnim-Caixa Sabadell (Cte. 2059 0803 15 8000014231), indicant la paraula ‘duatló, seguit del nom i cognom. És important que, en fer l’ingrés, confirmeu la vostra inscripció telefònicament qualsevol dia de dimarts a dissabte, de les 11 del matí a la 1 del migdia, i de 2/4 de 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre, al 93 772 90 60. Cal presentar el comprovant de l’ingrés a la taula de control el mateix dia de la prova.

. El mateix dia de la cursa al lloc de concentració, sempre que quedin places lliures. Aquestes inscripcions tindran un recàrrec de 3 euros.

Les places són limitades a 200 participants. No es retornarà l’import de cap inscripció un cop feta.

Obsequis als participants
En finalitzar el duatló se sortejaran articles esportius, d’alimentació i d’oci per als participants. També es lliurarà una bossa amb obsequis i una samarreta tècnica a tots els atletes i voluntaris.

Més informació
Trobareu tota la informació sobre el Duatló Vila de Masquefa a la pàgina web del Club Excursionista Anoia (www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia), en l’apartat ‘Duatló Vila de Masquefa 2012’. També podeu escriure a ceanoia@hotmail.com.