Un any més els infants de Masquefa podran aprendre moltes coses noves i divertir-se d’allò més amb el Casal d’Estiu, que es farà quan acabi el curs escolar, del 22 de juny al 31 de juliol. Aquest temps de vacances escolars serveix als nens i nenes per gaudir del temps de lleure en companyia d’altres infants, per descobrir nous racons de l’entorn més proper i tenir contacte amb la natura, per aprendre coses noves a través del joc, dels tallers i les activitats que els monitors i monitores preparen per a aquests dies.

Les inscripcions presencials al Casal d’Estiu es faran a la sala La Bàscula, a La Fàbrica Rogelio Rojo, del 27 d’abril al 8 de maig, de les 6 a les 8 de la tarda. També us hi podreu inscriure de manera on line. Les escoles facilitaran als alumnes tota la informació sobre la documentació a presentar, els preus, les bonificacions i el funcionament. També trobareu més informació a la web de l’Ajuntament: www.masquefa.cat.

Aquest any el Casal d’Estiu canviarà d’ubicació i es farà a les instal·lacions de l’Escola Font del Roure. Els horaris i serveis complementaris seran els mateixos. Hi haurà Casal de 9 del matí a 2/4 de 2 del migdia; acollida de matí de 8 a 9 (amb la possibilitat d’ampliar l’horari de 2/4 de 8 a les 9 si hi ha un mínim d’infants), servei de menjador de 2/4 de 2 a 2/4 de 4 de la tarda, i acollida de tarda de 2/4 de 4 a les 5.

L’Ajuntament, amb la voluntat de reforçar la tasca social i educativa que fan les entitats, cedeix de nou l’organització i la gestió del Casal al Centre d’Esplai Giravolt, amb el qual ha signat un conveni. L’Ajuntament aporta el suport logístic i econòmic per fer possible la iniciativa.

El Centre d’Esplai Giravolt és una entitat sense afany de lucre dedicada a l’educació en el lleure d’infants i joves, lligada sempre a l’aprenentatge de valors. Té una gran experiència en aquest tipus d’activitats, com ja va demostrar l’any passat, quan es va fer càrrec del Casal d’Estiu, i compta amb un equip de persones formades i titulades.

El Casal d’estiu combina l’aprenentatge en valors i el lleure, per gaudir del temps d’oci de les vacances escolars en companyia d’altres infants i joves, descobrir Masquefa i el seu entorn, i entrar en contacte amb la natura, mitjançant les activitats, tallers i jocs.