La Cofradía del Cristo Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores organitza una nova edició d’aquest esdeveniment cultural que ja ha esdevingut de referència al municipi.

Masquefa ja es prepara per acollir el mes de juny una de les celebracions més especials del període pre-estiuenc masquefí. Dissabte 8 de juny, la vila serà la seu de la Fiesta Rociera de Masquefa, organitzada per la Cofradía del Cristo Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores i amb la col·laboració de l’Ajuntament.

La festivitat arrencarà a les 11 h amb una sortida cap a la Parròquia de Sant Pere, on s’hi celebrarà la “Misa Rociera” a les 12 h. A continuació, tindrà lloc una caminada popular cap a La Fàbrica Rogelio Rojo; i ja la tarda, l’activitat clourà amb un festival de ball a la Sala Polivalent i amb actuacions musicals i sevillanes al pati de La Fàbrica Rogelio Rojo.

L’Ajuntament fa una crida als veïns a gaudir de les diferents activitats i felicita a tota la gent de La Cofradía per l’organització d’una nova edició que s’espera que sigui tot un èxit de participació.