Aquest diumenge, 20 de març, es farà al Bosc dels infants de Masquefa la segona plantada col•lectiva de les alzines que l’Ajuntament ha regalat a les famílies amb nadons nascuts el 2010. La plantada està prevista per a les 11 del matí.

El Bosc dels infants es troba al parc que hi ha al costat de l’aparcament de camions que es fa al polígon La Pedrosa. El mateix diumenge les famílies podran recollir les alzines al parc portant el tiquet que l’Ajuntament els ha enviat a casa juntament amb una carta informativa.

Un nadó, un arbre
Des de l’any passat l’Ajuntament regala alzines a les famílies de Masquefa que tenen nadons. Així, en la primera edició, es van plantar al Bosc dels infants les alzines amb què es van obsequiar les famílies amb nadons nascuts durant el 2009.

L’objectiu és que aquestes plantades col•lectives es puguin anar fent cada any i, d’aquesta manera, Masquefa guanyi un nou espai verd: un bosc on tots els nens i nenes tinguin els seus arbres. A més, la iniciativa contribueix a que els infants siguin conscients de la importància del medi ambient i aprenguin a estimar la natura, a més d’adonar-se de la importància dels espais públics i col•lectius.