El Rei Carnestoltes ja ho té tot a punt per tornar a posar Masquefa cap per avall. El rei de la disbauxa ens visitarà el dissabte 16 de febrer per ajudar-nos a aparcar durant unes hores els maldecaps amb una de les festes que més gent mobilitza a la nostra vila.

Amb el lema ‘Per Carnaval tot s’hi val’, la jornada tindrà com a plat fort l’espectacular rua de comparses i carrosses que recorrerà els carrers de la vila, a la qual se sumaran dues festes de disfresses, una a la tarda i una altra al punt de la mitjanit, que un any més es preveuen multitudinàries.

Inscripcions a la rua
Fins al 12 de febrer encara es poden fer les inscripcions per participar en la rua. Són gratuïtes i es poden formalitzar de diverses maneres:

-A l’Ajuntament (C/ Major, 93) personalment o per telèfon (93 772 50 30 – Extensió 3106), de dilluns a divendres al matí.

-Al Casal de Joves (Recinte Rogelio Rojo –Avinguda Santa Clara s/n) personalment o per telèfon (93 772 85 21), els dimarts, dimecres i dijous de 17h a 20h.

-Enviant un correu electrònic a rojo.jove@hotmail.es

Per fomentar la participació els organitzadors -la regidoria de Joventut de l’Ajuntament- han establert dues categories: comparses de més de 20 integrants i comparses de menys de 20.

En cada categoria hi haurà dos premis: un primer de 150 euros i un segon de 100 euros.
Els guanyadors els elegirà un jurat integrat per un representant de cada comparsa. Cada membre del jurat avaluarà totes les comparses, a excepció de la que representa.

La rua sortirà de l’avinguda de la Línia a les 6 de la tarda i acabarà el seu recorregut a la Sala Polivalent. La Fàbrica acollirà aleshores la festa de tarda, en què s’anunciaran les comparses guanyadores i es lliuraran els premis. La gresca es reprendrà a les 12 de la nit amb la festa nocturna, també a la Polivalent.

L’Ajuntament també anima els comerços a decorar els seus aparadors i establiments per Carnaval.

CARNAVAL 2013
Dissabte 16 de febrer
17.00h: recollida de números dels dorsals de les comparses al punt d’informació de l’avinguda de la Línia
17.30h: concentració de comparses i carrosses a l’avinguda de la Línia
18.00h: sortida de la rua de Carnaval.
(Recorregut: avinguda de la Línia – Carrer Sant Antoni fins a l’Ajuntament – Carrer Major – Carrer Sant Pere – Carrer Crehueta – Carrer Santa Clara fins al Recinte Rogelio Rojo)
19.30h: festa de tarda a la Sala Polivalent (Recinte Rogelio Rojo)
24.00h: festa de disfresses a la Sala Polivalent (Recinte Rogelio Rojo)