Els donants de sang ja poden gaudir d’un seguit d’avantatges per agrair la seva col·laboració amb la donació altruista de sang. En el marc de la campanya de foment dels hàbits de vida saludables, el carnet de donant permet gaudir de descomptes amb entitats que també donen suport a la donació de sang. Presentant el nou carnet a qualsevol dels centres col·laboradors aconseguiran descomptes especials.

Per a més informació: http://www.donarsang.gencat.cat

Nova comunicació
D’altra banda, des del 10 de novembre els donants estan rebent la carta de convocatòria amb un nou format que permet reduir l’ús de paper. Durant tot l’any s’editaran quatre models de convocatòria diferents. Per al primer s’usa la imatge dels jugadors del Barça, que van cedir els seus drets fins a finals de 2011.

Els donants escullen de quina manera volen que el Banc de Sang i Teixit es comuniqui amb ells:carta, correu electrònic, SMS o trucada telefònica.

Els donants poden canviar les seves dades de contacte i la manera de comunicació amb el Banc de Sang i Teixits des de l’àrea privada del web www.donarsang.gencat.cat.