El carrer Montserrat ja torna a estar obert al trànsit de vehicles després que s’hagin enllestit les obres de connexió del col·lector d’aigües residuals i pluvials d’aquest carrer amb el nou col·lector que s’ha instal·lat al Passeig de la Via.

Aquests treballs van obligar a tallar part del carrer Montserrat al trànsit rodat, en tots dos sentits, de manera que els vehicles no podien creuar la via pel pas de nivell i havien de buscar rutes alternatives.

En els propers dies es procedirà a asfaltar la part del carrer Montserrat on s’ha fet la connexió i també s’urbanitzarà el Passeig de la Via (entre el carrer Santa Clara i el carrer Montserrat), on s’ha instal·lat un nou col·lector per posar el punt final als episodis puntuals d’inundacions que en ocasions es produïen a les vies del tren. L’anterior canonada, de 60 centímetres de diàmetre, no podia absorbir tota l’aigua en casos de fortes pluges i per això s’ha substituït per un col·lector del doble de diàmetre (1,20 metres), que s’ha empalmat amb el col·lector de les mateixes dimensions que ja hi havia als carrers Montserrat, Verge de la Mercè i Virolai, el qual va suposar el punt final a les inundacions que s’havien ocasionat en la zona.

Les obres d’instal·lació del nou col·lector del Passeig de la Via, la seva connexió amb el del Carrer Montserrat i la urbanització del passeig les ha dut a terme la Generalitat de Catalunya. Compten amb un pressupost de 455.221,34 euros, finançats íntegrament per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, de manera que no tenen cap cost per a l’Ajuntament.