Un any més, l’oferta d’activitats de matí i tarda per al col·lectiu juvenil del municipi és àmplia i diversa, amb els tallers com a principals protagonistes.

Dimarts 3 de juliol va arrencar oficialment a Masquefa el programa d’activitats estiuenques del Casal de Joves, dirigit a majors de 12 anys. Enguany, l’equipament ofereix una alternativa d’oci estiuenc de caràcter lúdic, didàctic i saludable durant tot el mes de juliol. Així, joves de diferents edats practicaran les seves activitats preferides en companyia d’amics i companys de classe per mantenir-se actius i entretinguts al llarg de les vacances.

La cuina i les noves tecnologies, protagonistes del ‘Juliol Actiu’

L’oferta de propostes d’aquest 2018 és d’allò més variada, però manté el mateix esperit estiuenc de sempre, amb els tallers com a protagonistes principals. Així, l’activitat va començar dimarts 3 de juliol al matí amb el programa Cuin@ l’estiu’, que combina la cuina amb les noves tecnologies i les xarxes socials i que va comptar amb la participació d’una trentena de joves.

I fins al 27 de juliol, el Casal de Joves serà seu d’una quinzena de propostes lúdiques matinals més dirigides al col·lectiu juvenil; entre elles, tallers de customització de davantals, cupcakes, arepas, sushi, d’impressió 3D, crema catalana i gaspatxo, galetes, smotthies i pintxos; una gimcana geocaching; una sortida a Illa Fantasia; videojocs; videovlogs…

Les diferents propostes són de caràcter gratuït i es duran a terme en horari matinal, de dimarts a divendres, de 10 h. a 13 h. Per participar-hi cal ser major de 12 anys i inscriure’s prèviament abans del 28 de juny al Casal de Joves.

Vine a gaudir de l’estiu al Casal de Joves

Dimarts 3 de juliol, ja a la tarda, el Casal de Joves també va obrir les seves portes als joves que enguany han finalitzat sisè de primària per tal d’oferir un primer contacte amb el Casal i amb els educadors que el dinamitzen. A través d’aquesta proposta de tardes, els joves poden gaudir els dimarts i dijous de diversitat d’activitats, també vinculades al món de la cuina. La resta de dies, els usuaris poden fer servir tots els serveis que ofereix el propi equipament. Així, la primera activitat realitzada va comptar amb la participació de 23 joves.

A més, algunes de les activitats també es duran a terme a l’Institut amb l’objectiu que els joves coneguin el centre des d’una besant més lúdica i poder familiaritzar-se amb ell abans de l’inici del proper curs.

L’Ajuntament consolida la seva aposta pel programa d’activitats del Casal de Joves

Per tal de realitzar aquestes activitats, el consistori ha invertit en l’adquisició per al Casal de Joves d’una nova cuina equipada amb tot el material necessari per poder realitzar els tallers.

Des de l’Ajuntament de Masquefa es desitja als joves un bon estiu i es dóna les gràcies a les famílies per haver apostat, un any més, pel Casal de Joves com a alternativa preferida de lleure estiuenc.