De paper????

Si, de paper. Amb la fotografia analògica no calen cables ni piles. Pots construir la teva pròpia càmera simplement amb una caixa de mistos o de cereals o amb una llauna de refresc.

Les càmeres estenopeiques (o pinhole) són aquelles càmeres que no tenen sistemes òptics basats en la refracció de la llum, sent substituits per un petit forat encarregat de formar l’imatge.

El taller estara dividit en dues parts:

DIVENDRES 6 DE JULIOL. 17h
Escollirem el model de càmera que volem construir. Podem trobar un munt de models si naveguem per internet. L’imprimirem i retallarem i enganxarem les peces per a montar la càmera.

DISSABTE 7 DE JULIOL 17h
Despres d’una breu explicació sobre el funcionament de la càmera, sortirem d’excursió per Masquefa per tal de fotografiar allò que trobem al nostre pas.

Com que farem servir rodets en color, un cop acabades les fotografies portarema revelar els rodets a un laboratori professional.

Un cop revelats els rodets, durant la setmana vinent, disposarem d’un escaner de negatius per a escanejar i guardar les fotografies digitalitzades en un pen drive

Us deixem unes quantes fotografies realitzades amb una d’questes càmeres estenopèiques i alguns dels models de càmera que podrem construir.