El cicle ‘Cafès amb història’ va tancar la temporada, dissabte, amb la xerrada ‘Mòmies: mites i realitat’. La sessió, que va canviar d’escenari i es va dur a terme al Casal d’Avis, va ser una de les més participades de la temporada ja que va aconseguir una molt bona assistència.

A càrrec de Felip Masó Ferrer, professor d’Història Antiga i Arqueologia, i membre d’Arqueonet, la sessió va ser molt dinàmica i participativa. El ponent va explicar als assistents què són les mòmies, i per quin motiu es practicava aquesta tècnica per embalsamar cadàvers a l’antic Egipte. La xerrada va despertar moltes preguntes dels assistents.

Una de les novetats d’aquesta temporada dels ‘Cafès amb Història’ han estat les visites culturals a llocs d’interès, que s’han sumat a les xerrades debat i han tingut molt bona acceptació. Al llarg d’aquest any s’han dut a terme cinc conferències-debat i quatre sortides culturals. La regidoria de Cultura de l’Ajuntament ja treballa per dur a terme una nova edició d’aquest programa l’any 2015.