Un total de set equips van participar al torneig, del qual en destaca el bon comportament de jugadors i públic.

El cap de setmana del 19 i 20 d’agost, va tenir lloc la primera edició de les 12 hores de Futbol 7, organitzades pel Club Esportiu Masquefa. Els set equips participants van destacar per la seva qualitat i el bon comportament que van tenir al llarg de la competició. L’equip “Porro Murcia”, de Sant Andreu de la Barca, va acabar com a primer classificat, a més de comptar amb el reconeixement al millor jugador, Mohamed El Yakobi, i el trofeu a l’equip Fairplay.

L’equip local “Los Jichos” va ser el segon classificat i el seu integrant Eric Iñigo va ser el màxim golejador de la competició. El tercer classificat, també de Masquefa (com la resta d’equips), va ser “Seleça do 90s”, seguit per “La Jet Set”, “Porrotinaikos”, “Naranjitos” i “Flamenkitos Soccer”.

Des del club es mostren molt satisfets amb el desenvolupament de la jornada i esperen repetir la competició l’any vinent. El president del Club Esportiu Masquefa, Domingo Merchan, agraeix “el suport rebut per part de l’Ajuntament de Masquefa i la feina realitzada per tots els que han fet possible el torneig, amb el seu esforç, estant desperts tota la nit al peu del canó”.