Un any més el Club Excursionista Anoia (CEA) s’ha engrescat a organitzar el Duatló Vila de Masquefa, que el diumenge 13 d’abril arribarà a la seva cinquena edició.

La comissió organitzadora del duatló la formen deu persones, que des de principi de gener ja estan treballant en aquesta original, divertida i competida prova, per a la qual molts masquefins s’han començat ja a entrenar. La comissió, però, és conscient que l’èxit en l’organització que es va obtenir en la darrera edició –el club va rebre les felicitacions dels participants locals i d’arreu, d’altres organitzacions esportives i de la federació- no seria possible sense la col·laboració de tots aquells voluntaris que, el mateix dia de la competició, ajuden a muntar la infraestructura i fan de suport en un dels punts del circuit per on corren els atletes. Els voluntaris duen a terme una important tasca, fent que els corredors segueixin el recorregut a la perfecció i assegurant una ràpida actuació mèdica en el cas que es produís algun accident.

És per això que el Club Excursionista Anoia fa una crida a totes aquelles persones que, el diumenge 13 d’abril, vulguin fer de voluntaris en el Duatló Vila de Masquefa, al mateix temps que els agraeix aquesta gran feina. Es calcula que, aquest any, caldrà una cinquantena de voluntaris per cobrir totes les necessitats organitzatives.

Funcions dels voluntaris
-Assistir puntualment a la reunió prèvia que es farà el dia abans, el dissabte 12 d’abril, a les 18h, a la Sala d’Actes del CTC (avinguda Catalunya, 60).
– Presentar-vos puntualment el matí de la cursa a l’Escola Font del Roure, a les 8h, per ajudar a muntar la infraestructura necessària.
– Durant tot el matí de la cursa cal portar posat el peto que us distingeixi com a part de l’organització i que serà lliurat en el moment que arribeu al lloc de concentració.
– Cobrir el lloc que se us assigni a la cursa durant l’horari acordat, i ajudar en tot allò que se us demani.
-Complir amb aquests deures encara que la situació meteorològica sigui adversa. Els estris com paraigües i impermeables aniran a càrrec del voluntari.
– Un cop acabat el duatló, caldrà ajudar a desmuntar la infraestructura.
-Portar un telèfon mòbil per comunicar-se amb l’organització en cas de qualsevol contratemps.
-Si és possible, dur una càmera fotogràfica per poder recollir instantànies per a l’arxiu del club.

Drets dels voluntaris
-Cada voluntari rebrà un entrepà per a esmorzar i una ampolla d’aigua.
-Al final de la cursa serà obsequiat amb una “Bossa del corredor”, amb obsequis gentilesa dels espònsors i empreses col·laboradores, així com una samarreta tècnica del duatló idèntica a la que es donarà als atletes.
-Els voluntaris podran participar del sorteig de productes cedits per espònsors i empreses col·laboradores que es farà una vegada recollida tota la infraestructura de l’esdeveniment.

Apunta-t’hi
Les persones que vulguin més informació o estiguin interessades a fer de voluntari poden contactar amb el Club Excursionista Anoia per correu electrònic (a les adreces paco.c.v@hotmail.com o ceanoia@hotmail.com), o bé trucar al telèfon 93 772 67 20 (els divendres, de 19h a 21h). Cal que faciliteu el vostre nom, cognoms i telèfon, i un responsable del club contactarà amb vosaltres. Si ho preferiu, també podeu personar-vos a la seu del club, situada al carrer Crehueta, 33 (els divendres de 19h a 21h).

Els organitzadors es reserven el dret de tria i admissió de les persones que es presentin voluntàries, en funció del nombre de col·laboradors que finalment facin falta i del tipus de lloc que s’hagi de cobrir. Per això és important que us hi apunteu com abans millor.