Aquest cap de setmana no et perdis la sortida familiar que ha organitzat el Club Excursionista Anoia. Tot aprofitant la realització del seu concurs de fotografia FotoFlash, l’entitat ha preparat per aquest diumenge, 19 d’abril, una visita oberta a tothom, que durà els participants al concurs fotogràfic i a totes les persones que simplement vulguin passar un matí en família diferent a descobrir un castell i visitar unes caves amb dos tastos inclosos.

Amb la voluntat que el concurs FotoFlash segueixi marcat per la sorpresa, no hi ha tema preestablert, i les fotografies es presenten just acabada l’activitat. Per això, no es donarà a conèixer el lloc on es farà la sortida fins el dia abans, el dissabte 18 d’abril. Però a més, aquest any el FotoFlash incorpora altres novetats, com ara una nova convocatòria, el concurs FotoFlashRETARD, que permetrà presentar fotos retocades uns dies després.

Tots dos concursos es presentaran aquest dissabte 18 d’abril, a les 6 de la tarda, en un acte a la Biblioteca de Masquefa, on es donaran els detalls de la sortida de diumenge. També es farà una sessió pràctica a càrrec de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada, amb el títol ‘Com treure més profit de la nostra càmera fotogràfica’

L’endemà, diumenge, a les 8 del matí, els participants sortiran cap a la matinal FotoFlash des de la seu del Club Excursionista Anoia (al carrer Crehueta, 33). Es farà una petita excursió, amb la visita guiada a un castell i a unes caves de gran renom amb tastos incloses. El preu d’aquesta sortida oberta a tothom és de 12 euros, encara que els qui participin al concurs tindran un preu reduït de 6 euros. Els menors de 16 anys no paguen. 

Tots els interessats han d’inscriure’s amb antelació enviant un correu electrònic a ceanoia@hotmail.com per tal que l’organització pugui preveure el nombre de persones que participaran a les visites. En aquest correu també es pot sol·licitar més informació així com presencialment al local del Club Excursionista Anoia (carrer Crehueta, 33 – Masquefa) el divendres de 7 de la tarda a 9 del vespre.

Podeu consultar les bases, el programa, i més informació sobre el FotoFlash i el FotoFlashRETARD a la pàgina web del club (www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia).