El Club Excursionista Anoia vol fer dos de cims de més de 3.000 metres aquest cap de setmana vinent. L’entitat masquefina ha preparat una pujada al pic de Vallibierna, de 3.067 metres d’altura, i una altra a la tuca de Culebres, que té una alçada de 3.062 metres.

Es tracta d’una ascensió d’alta dificultat amb un desnivell de 900 metres i una distància de 12 quilòmetres. La durada prevista de la ruta és d’unes sis hores i mitja. Els dos cims estan situats a la comarca de la Ribagorça, a la província d’Osca, al sud del gran massís de la Maladeta. L’accés es farà per la vall de Llauset, al terme de Bono. Els dos cims estan units pel conegut pas del cavall, una estreta i aèria carena que fa més divertida l’excursió, encara que també més exposada.

La sortida serà el dissabte dia 11 i la tornada, l’endemà diumenge. Pel que fa als horaris concrets i per a més informació cal enviar un mail a ceanoia@hotmail.com o presentar-se el divendres, de 7 de la tarda a les 9 del vespre, a la seu del Club Excursionista (C/ Crehueta, 33).