El Club Patí Masquefa, que ja fa tres jornades que es va assegurar matemàticament l’ascens a Primera Catalana, ha acabat la lliga líder. Divendres passat, en l’últim partit de la temporada, els masquefins van guanyar per 10 gols a 2 el Molins. Posteriorment van celebrar l’anhelat ascens amb una gran festa en què van participar-hi centenars de seguidors. El Club Patí Masquefa torna a la Primera Catalana catorze anys després.
 
La celebració va començar amb l’homenatge que l’afecció va retre a l’equip a la mateixa pista, tot just acabat el partit. Els seguidors van exhibir un espectacular mosaic amb cartolines grogues i negres (els colors del club), i els equips inferiors van fer el passadís de campió al conjunt sènior. Posteriorment, l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, i el regidor d’Esports, Enrique Gómez, van lliurar als jugadors, l’entrenador i els delegats un record en reconeixement a l’excel·lent tasca realitzada aquesta temporada.
 
Els jugadors també van passejar-se pels carrers de la vila damunt d’un autocar. Nombrosos afeccionats van acompanyar-los en cotxe, fent sonar el clàxon i exhibint bufandes i banderes. Després, els jugadors van ser rebuts a l’Ajuntament i, ja des del balcó de l’alcaldia, van dirigir-se als seguidors que s’havien concentrat davant l’edifici consistorial per agrair-los el suport durant tota la temporada. La gran festa del Club Patí Masquefa va acabar amb un sopar.
 
Una temporada brillant
El Club Patí Masquefa ha protagonitzat una temporada excel·lent i en què ha registrat uns números espectaculars. Dels 28 partits de lliga, els masquefins n’han guanyat 24, n’han empatat un i n’han perdut només tres. Gràcies a aquest extraordinari balanç l’equip ha vist fet realitat el somni que s’havia marcat al principi de la lliga: l’ascens a la Primera Catalana.