El Club Patí Masquefa ja és matemàticament nou equip de Primera Catalana quan encara falten dues jornades perquè acabi la lliga. Els masquefins van certificar divendres passat l’ascens en guanyar per un contundent 8 a 2 al Martinenc en el partit que es va disputar al pavelló de Masquefa. Amb aquesta victòria el Club Patí Masquefa posava la cirereta a una temporada brillant, en què ha aconseguit tornar a pujar a Primera Catalana catorze anys després.

Independentment del que passi en les dues jornades que resten, el Club Patí Masquefa, que és líder, mantindrà com a mínim la segona posició a la classificació, que també dóna dret a l’ascens. Divendres passat el pavelló de Masquefa es va omplir de gom a gom per ajudar l’equip a aconseguir el triomf que segellava l’ascens. Tal i com demostra el resultat final, els masquefins van sortir a totes des del primer minut i no van donar cap opció al Martinenc, que va marxar amb una golejada.

El Club Patí Masquefa estudia celebrar l’ascens amb una festa popular d’aquí a dos caps de setmana, coincidint amb l’últim partit de la lliga a casa.