El pavelló poliesportiu tornarà a ser aquest, dissabte 19 d’octubre, a partir de 2/4 de 7 de la tarda, l’escenari del festival anual del Club Patinatge Artístic Masquefa, una cita que cada edició omple les graderies de gom a gom de nombrosos aficionats que volen veure les coreografies de les patinadores de l’entitat.

En aquesta ocasió el festival, que arriba a la dotzena edició, portarà per títol ‘Un passeig per la història’. Les patinadores masquefines protagonitzaran diverses coreografies de fantasia ambientades en les civilitzacions romana, grega i azteca i també en personatges com els picapedres i els mosqueters. També hi haurà una exhibició del cos tècnic de l’entitat, integrat per Anna Baeza (primera entrenadora), Jordi Castillo (segon entrenador) i les monitores de dansa Andrea Nieto, Luz María Martinez, Natàlia Rodríguez, Paula Icart i Júlia Sousa.

A més, l’esdeveniment comptarà amb la participació de clubs convidats, com ara el CPA Sant Esteve Sesrovires, el CPA Santa Perpètua, el CPA Pallejà, el CP Castelldefels i el CPA Caldes de Montbui.

També es podrà gaudir de l’exhibició individual d’un gran especialista, Pere Marsinyach, patinador del Foment Cardoní i campió d’Espanya 2013 i subcampió d’Europa 2012, així com de la parella formada per Cristina Benavides i Pedro Martínez, del club de Santa Perpetua.