Els equips del Club Petanca Masquefa han iniciat la nova temporada 2015-2016 disputant els primers compromisos en les respectives lligues de la Federació Catalana. Aquesta campanya l’entitat de Masquefa disposa de tres equips: dos de masculins -un a la quarta categoria i un altre a la cinquena- i un de femení, que juga a la quarta divisió de la lliga de fèmines.

Tots tres equips es van presentar oficialment en societat en un acte que es va fer a les instal·lacions del club abans de l’inici de les competicions. Els conjunts incorporen algunes cares noves amb l’objectiu de completar una bona temporada.

L’equip A (quarta categoria masculina) l’integren Sergi Altés, Joan Cotado, Francisco Altés, José López, Félix Merchán, Sergio Vázquez, José Pedro Canela, Jordi Luna, Francisco Javier Marco, Francisco Pérez, Ángel Bellido, Diego Francisco Velázquez, Félix Plaza, Salvador Bermúdez i Joan Pau Fort. Formen quatre tipletes, amb tres jugadors de reserva.

L’equip B (cinquena categoria masculina) està format per Manuel Navarrete, Gabriel Marín, Francisco Vílchez, Andrés Sánchez, Alfonso del Rey, Miguel Lorenzo Juanes, Antonio Sagre, Pol Pérez, José Manuel Cayuela, Francisco Luna, Jonathan Moreno, David Salinas, Francisco Javier Alen, Liberto Frago, Adrián Álvarez, Marcel Gabriel Bene, Pol Marco, Raül Campaña, Alexandre Castells, Iván Navarrete, Juan Isidro Sánchez. Els jugadors es divideixen en quatre tripletes, amb alguns reserves.

Finalment, l’equip de la quarta divisió de la lliga de fèmines el composen Clara Isabel Gudiño, Mariana Silivestru, Maria de la Paz Quijada, Jerónima Ramos, Maria Josefa Fernández, Juana Hernández, Bernardina Gutiérrez, Concepción Muñoz, Antonia Bascuñana, Juana Maria Bejarano, Encarnación Guirado, Maria Mercedes Caudet, María Ángeles Infante i Imma Rebollo, amb tres tripletes i les corresponents reserves.