Prop de 120 masquefins participen en la festa de celebració dels 20 anys d’història d’aquesta popular entitat del poble, creada l’any 1996.

El passat dissabte, 11 de juny, el Club Petanca Masquefa va celebrar el seu 20è aniversari. Ja de bon matí, les instal•lacions de la Petanca es van omplir de canalla disposada a aprofitar el major temps possible l’inflable gegant instal•lat per a l’ocasió, que va romandre obert fins a mitja tarda. I a partir de quarts d’una del migdia es van començar a aplegar els prop de 120 comensals de la gran paella popular programada per a les dues.

El dinar va ser alegre i festiu, amb gent de totes les edats contenta de poder compartir un moment tan important en la vida d’aquesta popular i històrica entitat. Com no podia ser d’una altra manera, en acabar el dinar els participants amb ganes de jugar una mica a la petanca van realitzar una divertida melé.

Des de l’Ajuntament es felicita el Club de Petanca de Masquefa per aquest 20è aniversari i es dóna les gràcies a les diferents generacions que han anat passant per l’entitat per la seva destacada tasca de dinamització lúdica i esportiva del municipi. En l’actualitat el club compta amb fins a 12 pistes de petanca i està format per dos equips masculins i un femení, tots ells inscrits en la Federació Catalana de Petanca. Aquestes dades posen de manifest la bona salut de què gaudeix aquest esport al nostre poble.