El circuit del Recinte Rogelio Rojo serà aquest cap de setmana l’escenari d’unes altres dues competicions d’slot. ‘L’Endurance’ i el Campionat Interbaix posaran el punt final a un frenètic mes de setembre en què el Club Slot Masquefa ha pres part en un total de cinc proves.

‘L’Endurance’ es disputarà al llarg de tres dies, des de divendres 27 fins al diumenge 29. Aquesta serà la primera vegada que Masquefa acull les fases classificatòries de Catalunya d’aquest campionat d’àmbit estatal. Igual que a la resta de comunitats –en totes es disputaran cinc proves- els guanyadors catalans aconseguiran la classificació per a la gran final. Es tracta d’una competició de velocitat amb unes condicions molt específiques que obligaran el club masquefí a muntar un circuit de 8 carrils amb grans rectes de 10 metres. Les inscripcions es poden fer al portal slotadictos.mforos.com.

A més, el mateix divendres 27 es disputarà al circuit de la Rojo una altra cursa de velocitat, una prova del Campionat Interbaix. La cursa començarà a les 7 de la tarda i comptarà amb la participació dels clubs de Sant Andreu, Sant Feliu de Llobregat, Corbera i Sant Joan Despí, a més dels amfitrions. El Club Slot Masquefa hi participarà amb una dotzena de pilots. En total aquesta competició consta de 10 proves, en què es registren una mitjana de 40 corredors. Les inscripcions també s’han de fer al portal slotadictos.mforos.com

Aquest mes de setembre l’entitat masquefina ja va acollir el Campionat Local de GTS, el Campionat Resis Baix i una prova puntuable del Campionat Slot Català, que certifiquen el gran seguiment que aquesta modalitat esportiva té a casa nostra.