Les tres fotografies guanyadores apareixeran en el calendari de l’any 2019 que edita anualment l’Ajuntament de Masquefa.

L’Ajuntament ha donat a conèixer el veredicte de la tercera edició del Concurs de Fotografia Instagram Masquefa 2018; un certamen de fotografia impulsat per la Regidoria de Cultura i que enguany tenia com a temàtica les festivitats de Masquefa:

  • 1r premi:  Andrea Nieto Guerrero
  • 2n premi:  Pilar Irigaray Pérez
  • 3r premi:  Juan Antonio López Martínez

Les tres fotografies guanyadores apareixeran en el calendari de l’any 2019 que edita anualment l’Ajuntament de Masquefa; juntament amb 10 imatges més que el jurat ha escollit d’entre les 50 instantànies finalistes. A més, les 50 instantànies finalistes que han pres part del concurs es podran veure a l’exposició que el consistori organitzarà del 17 de desembre al 12 de gener durant les festes nadalenques a la Biblioteca.

 

Fins a l’11 d’octubre, es van publicar a Instagram prop de 200 fotografies amb l’etiqueta #FotoMasquefa18. D’entre les 200 instantànies, el jurat del concurs n’ha escollit 50 finalistes. Finalment, d’entre les finalistes s’han seleccionat les 13 imatges que integraran el calendari de l’any 2019; entre elles, les tres guanyadores.

 

1r premi:  Andrea Nieto Guerrero

 

2n premi:  Pilar Irigaray Pérez

 

 

3r premi:  Juan Antonio López Martínez