La Biblioteca Municipal va acollir dissabte, coincidint amb la Festa de Sant Eloi, el veredicte del Concurs de Fotografia Vila de Masquefa convocat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament. La guanyadora del primer premi –dotat amb 200 euros- va ser Gisel·la Esteve Rodríguez, amb la fotografia titulada ‘Espera impacient’. El segon premi, de 100 euros, va recaure en Marco Antonio Sánchez Valiente, autor del treball ‘Cortina de foc’. I el tercer premi (50 euros) va anar a mans de Lídia Fernández Sánchez, en representació del Centre d’Esplai Giravolt, per la imatge ‘Núvols de colors’.

La varietat de les 39 fotografies presentades al concurs van fer molt difícil la deliberació del jurat, integrat per la pintora M. Àngels Esteve, els fotògrafs Jordi Gonzàlez i Lluís Salvadó, i el divulgador musical Jordi Tomàs.

Les 3 fotografies guanyadores il·lustraran el calendari de l’any 2014 que editarà l’Ajuntament de Masquefa, juntament amb unes altres 10 imatges del concurs que han estat escollides pel jurat.

Tots els treballs presentats giren entorn a les festes populars que se celebren a Masquefa i en mostren diferents aspectes culturals, folklòrics, tradicionals, gastronòmics o d’oci. Les 39 fotografies ja es poden veure en una exposició que romandrà a la Biblioteca fins passades les festes de Nadal.