El Kap de Setmana Jove ’16 d’aquest cap de setmana ha servit per consolidar encara més aquesta iniciativa que mobilitza molts joves amb ganes de passar-ho bé i reuneix un nombrós públic en les diferents activitats. Mira les fotos del KSJ aquí

 

El divendres 8 de juliol es va donar el tret de sortida a una nova edició del Kap de Setmana Jove amb El Sopar de l’Euro, en què hi van participar una vuitantena de persones, i la sessió Chill Out que va consistir en una triple actuació de pop acústic, màgia de sobretaula i new wave. L’endemà dissabte a la tarda, vint joves van fer les delícies dels amants de l’skate per mitjà dels seus trucs i en el marc del concurs organitzat. Pel que fa a l’exhibició de graffitis, se’n van pintar dos davant la mirada atenta i sorpresa del públic, que va comprovar la tècnica del graffiti en viu. També la batalla de gallos va tenir el seu moment protagonista com a tercera activitat d’una tarda que deixava pas a una nit en la qual el concert de La banda del coche rojo va ser l’encarregada de dinamitzar i fer ballar qui omplia la Plaça de l’Estació. I ja ben entrada la nit, els dj’s Misled Sound System van tancar la segona jornada del Kap de Setmana Jove.

I diumenge va arribar un dels plats forts i més esperats del KSJ, el Masquefa Got Talent. Nou valents van inscriure’s al concurs per demostrar dalt l’escenari el seu talent i les seves aptituds, cadascú en la seva disciplina. Cant, ball i màgia van posar color i molts aplaudiments a un espectacle que va reunir moltíssima gent a la plaça. Finalment, el jove Javi Méndez, de Masquefa, va resultar-ne guanyador després d’un sorprenent espectacle de màgia. El jurat li va fer el lliurament del premi, un xec-regal de 300€ a gastar entre els comerços que formen part de l’Associació de Comerciants de Masquefa.

Tant la Regidoria de Joventut com la Comissió de Joves KSJ mostren la seva satisfacció pel bon desenvolupament dels actes previstos en el programa, però sobretot es valora molt positivament el bon acolliment de les activitats entre els joves masquefins i també per la resta de la població. D’altra banda, s’informa que el taller de cocktails sense alcohol que va quedar suspès, es farà el proper dimecres 13 de juliol a la tarda al Casal de Joves.

L’Ajuntament de Masquefa agraeix de manera especial als membres de la Comissió de Joves KSJ tota la bona feina realitzada i la seva implicació en l’organització i seguiment de la festa per tal que tot el programa es dugués a terme al més exitosament possible.

Mira les fotos del KSJ aquí