Els consellers han traslladat a l’Ajuntament un document amb diferents propostes que han elaborat per a fer de Masquefa un municipi més cívic.

Aquest divendres 2 de juny la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo ha acollit la tercera i última sessió d’aquest curs 2022/2023 del Consell d’Infants i Adolescents de Masquefa.

El plenari tenia com a objectiu presentar els resultats de la feina feta aquest curs pel Consell, i entregar a l’Ajuntament un document de propostes a adoptar per a fer de Masquefa una vila més cívica, a més de compartir algunes recomanacions per contribuir al civisme, per part dels mateixos infants i adolescents.

I és que el civisme ha estat, precisament, el tema escollit aquest curs pel Consell d’Infants i Adolescents, que al llarg de l’any han reflexionat, elaborat i treballat diferents propostes sobre el respecte, la convivència, la seguretat i el civisme a Masquefa. En aquest sentit, el consistori felicita els consellers per la feina realitzada i la seva implicació en un tema tan important per la millora de la convivència al municipi; i els agraeix tant el seu compromís com les propostes que han elaborat i que ara seran estudiades i valorades pel consistori.