L’entitat masquefina ha dut a terme aquest cap de setmana la presentació oficial de la temporada 2018/2019 amb tots els equips que integren l’entitat.

El Pavelló Poliesportiu va acollir aquest cap de setmana una emotiva jornada amb el Club Patí Masquefa com a gran protagonista. L’entitat masquefina va celebrar la tradicional presentació de la nova temporada davant de l’afició amb l’aparició de tots els equips i jugadors que enguany integren el club.

Al llarg de la presentació les grades de l’equipament es van omplir de familiars i amants de l’hoquei patins en un èxit de participació. La jornada, a més, es va complementar amb diferents activitats lúdiques per a tots els assistents.

Homenatge a la plantilla de 1968

Enguany, però, l’esdeveniment tenia un al·licient afegit. I és que aquest 2018 es compleix el 50è aniversari del CP Masquefa. Tota una efemèride que converteix aquesta entitat en una de les associacions esportives masquefines amb més trajectòria.

En aquest sentit, Enrique Gómez, regidor d’Esports felicita al Club Patí Masquefa pels 50 anys d’hoquei a la vila i assegura que “al llarg de tots aquests anys, el club ha dut a terme una tasca ingent i diària per promoure l’esport arreu de la vila i per formar persones i esportistes. Una tasca que mereix ser reconeguda i posada en valor com mereix”.

Així, abans de la presentació dels equips de la temporada 2018/2019 i després de la disputa dels diferents partits, va tenir lloc un homenatge als integrants de la primera plantilla del club de l’any 1968; a més d’un reconeixement als presidents i a la primera junta de l’associació.