Les cinc representants del club masquefí a la competició van quallar una excel·lent actuació.

El Pavelló d’Esports de Llinars del Vallès va acollir dissabte 14 d’octubre les semifinals intercomarcals de patinatge artístic del 2017. El Club Patinatge Artístic (CPA) Masquefa va presentar a la competició un total de cinc patinadores que al llarg de la matinal van realitzar una gran actuació individual exhibint tot el seu talent, repertori i potencial.

Així Claudia Páez va aconseguir la primera posició a la categoria ‘Certificat’; mentre que Ivette Serrano també va realitzar la millor marca a ‘Iniciació C’. Amb aquests resultats, ambdues esportistes s’han classificat de forma directa per a les finals que es disputaran dissabte 21 d’octubre a l’Ametlla del Vallès. Per la seva part, Laia Ibáñez i Eneritz Pérez es van fer amb una meritòria quarta posició; i Irene Suárez va culminar la gran actuació del CPA Masquefa a Llinars del Vallès amb una novena plaça. 

L’Ajuntament de Masquefa felicita al CPA Masquefa i a les seves esportistes per l’excel·lent paper dut a terme a la competició i els hi desitja sort, èxits i encerts en les pròximes proves.