El taller tindrà lloc del 25 de juny al 20 de juliol i per participar-hi cal inscriure’s prèviament al CTC o enviant un correu electrònic a l’adreça ctc.serveiocupacio@masquefa.net.

L’Ajuntament de Masquefa, amb el suport de la Diputació de Barcelona, impulsa aquest mes de juny un nou curs formatiu per tal de qualificar professionalment les persones interessades en treballar en el sector logístic. La formació permetrà als participants obtenir el certificat de manipulació d’aliments i el carnet de conductor de carretons.

El taller s’impartirà del 25 de juny al 20 de juliol al Centre Tecnològic i Comunitari i tindrà una durada de 80 hores (la part pràctica de conducció de carretons -20 h.- es realitzarà a les instal·lacions de l’empresa Carreras Grupo Logístico a Masquefa). La formació exigeix presencialitat i les places són limitades a 16. En aquest sentit, per participar-hi cal inscriure’s prèviament abans del 20 de juny al CTC o enviant un correu electrònic a l’adreça ctc.serveiocupacio@masquefa.net.

El curs se celebrarà de dilluns a divendres, en horari de 09 h. a 13 h., i estarà subvencionat per a totes aquelles persones empadronades al municipi en situació d’atur i/o de baixa qualificació.