L’acte tindrà lloc el proper dilluns 27 de març, a les 18 hores.

L’Ajuntament i el Servei de Suport a les Polítiques de Consum, de la Diputació de Barcelona, organitzen una conferència sobre clàusules sòl el proper dilluns 27 de març, a les 18 hores, a la sala d’actes del Centre Tecnològic i Comunitari (CTC) de Masquefa.

El col·loqui està dirigit a totes les persones afectades per la problemàtica de les clàusules sòl en contractes hipotecaris, a qui la Diputació facilitarà assessorament en el procediment de reclamació per les quantitats cobrades indegudament i resoldrà els dubtes que puguin tenir. En aquest darrer cas, l’Ajuntament informa que per resoldre consultes particulars cal aportar l’escriptura hipotecària.

El consistori es bolca per oferir solucions a les persones afectades

Al marge d’aquesta xerrada impulsada per la DIBA, l’Ajuntament recorda que recentment va posar en marxa un nou servei gratuït d’ajuda adreçat als masquefins que tinguin clàusules sòl i vulguin reclamar a les entitats bancàries una revisió de la hipoteca i de les despeses per constitució de préstec hipotecari.

A més, els veïns afectats pels cobraments abusius de les entitats bancàries disposen de formularis de reclamacions a l’Oficina de Seguiment de les Hipoteques de l’Ajuntament. Podeu consultar aquest enllaç per conèixer quin és l’acompanyament i l’assessorament ofert en el tràmit de les reclamacions.