El taller tindrà lloc del 5 al 7 de setembre i per participar-hi cal inscriure’s prèviament abans del 3 de setembre al CTC o al web http://masquefa.cat/tic/inscripcionsonline/.

L’Ajuntament de Masquefa, amb el suport de la Diputació de Barcelona, impulsa el proper mes de setembre un nou curs formatiu per tal de qualificar professionalment les persones interessades en treballar en el sector logístic. La formació permetrà als participants obtenir el certificat d’operador de carretons retràctils.

El taller s’impartirà del 5 al 7 de setembre al Centre Tecnològic i Comunitari i a les instal·lacions de l’empresa Carreras i tindrà una durada de 10 hores. La formació exigeix presencialitat i les places són limitades. En aquest sentit, per participar-hi cal inscriure’s prèviament abans del 3 de setembre al CTC o al web http://masquefa.cat/tic/inscripcionsonline/

El curs estarà subvencionat per a totes aquelles persones empadronades al municipi en situació d’atur i inscrites al Servei d’Ocupació de Masquefa. Per participar-hi, a més, és imprescindible disposar del carnet de carretó elevador o experiència demostrable.